Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

Артикли

Жито Лукс: Донации во континуитет за повеќе социјални и ранливи групи граѓани

„Храна подарена од срце“ е уште една демонстрација на својата грижа за заедницата спроведена од страна на најголемиот производител на леб, Жито Лукс. Кампањата е специјално создадена и наменета за помош на установи каде се згрижени деца или граѓани од социјално ранливи категории...

Повеќе: Жито Лукс: Донации во континуитет за повеќе социјални и ранливи групи граѓани

Вива: Страстен бакнеж за трошење калории

Знаете како да го споите освежителното со страсното? 

„Она што некогаш било горчлива семка, станува сочна праска”, знаел да каже познатиот американски писател и хуморист, Марк Твен, честопати изненадувајќи ја јавноста со своите освежувачки погледи за страста кон животот...

Повеќе: Вива: Страстен бакнеж за трошење калории

Се отвори седмиот Жито Маркет за граѓаните на Скопје

На површина од 600 метри квадратни, со обезбеден паркинг простор и  со инсталирани 4 наплатни каси се отвори новиот Жито Маркет на територијата на Скопје. Лоциран во населба Ново Лисиче, ова е 7миот Жито Маркет во скопската околина којшто овозможи околу 30 нови вработувања, а 33тиот низ целата држава...

Повеќе: Се отвори седмиот Жито Маркет за граѓаните на Скопје

Mедитерано со сусам е новиот леб од Жито Лукс

Медитерано со сусам е најновиот член на семејството медитерано лебови,чија главна состојка е маслиновото масло. Така, сега понудата на специјални лебови од Жито Лукс е збогатена со уште еден квалитетен производ со примамлив вкус и уникатна арома...

Повеќе: Mедитерано со сусам е новиот леб од Жито Лукс

Врвни вински сомелијери во посета на македонските винарии

Шест вински сомелијери, претставници на најрелевантниот вински магазин „Декантер“ за Централна и Југоисточна Европа, ги посетија македонските винарници. Една од посетените винарници беше и Винарија Стоби каде се одржа завршната дегустаторска вечер.

Повеќе: Врвни вински сомелијери во посета на македонските винарии

Очила за менување на биолошкиот часовник

Научниците од Универзитетот Флиндерс ги лансираа првите очила во светот кои можат да го ресетираат внатрешниот часовник кај луѓето и да помогнат да се надмине несоницата...

Повеќе: Очила за менување на биолошкиот часовник

Соработници и партнери